Mystieke kerst krijgt ‘facelift’

Op 22 december 2018 staat er weer een mystieke kerstwandeling gepland in het Kuinderbos. Voorgaande jaren was het veld bij de Kuinderburcht de zwakke schakel bij natte weersomstandigheden en mede de reden dat de mystieke kerst wel eens werd afgelast. De mystieke kerstwandeling zal daarom dit jaar over een gedeeltelijk verhard parcours en het zeven dwergen pad lopen.

Onderweg zullen er boomkronen worden uitgelicht wat een bijzonder effect zal geven en de mystieke sfeer zal verhogen.
Het begin van de Mystieke kerst is vanaf de Hopweg en via het parkeerterrein kunt u de bos in. Het parcours is verlicht en daardoor voor iedereen gemakkelijk te volgen. Bij de ingang wordt u verwelkomd door de Polderpiraten uit Rutten.
Onderweg komt u bij de verhalenverteller Popke Popma uit Oosterzee. Verder zullen de dames van de zanggroep WI’J , ondersteund door een toetsenist, ons laten genieten van hun mooie vertolkingen.
Door het bos en op de burcht zwerft ook de Midwinterhoornbloasgroep “Noordwestoveriessel” en deze zullen hun specifieke mystieke geluid laten horen.
Ook kunt u genieten van het grote Popkoor Vox Five uit Kampen met hun uitvoering van de verschillende muziek genres.
Als slotstuk is er ook nog het duo Hester en Femke aanwezig om u te laten genieten van hun akoestische muziek en zang.
Uiteraard is ook de kerstman weer aanwezig en deelt hij zolang de voorraad strekt gratis verlichte kerstmutsen uit. Ook is er weer catering aanwezig met warme dranken en lekker eten. Bijna op het eind van de route kunt u heerlijke vers gebakken oliebollen verkrijgen.

De start van de Mystieke kerst is tussen 18.15 en 19.00 uur en zal om ongeveer 21.00 uur zijn afgelopen. De entree is bewust laag gehouden is voor iedereen die kan lopen namelijk 1 euro.

Zo als u ziet hebben we een uitgebreid en zeer gevarieerd programma en volgens ons is dit een bezoek meer dan waard. Op de facebookpagina van Kaskuinre is actuele informatie te vinden

Share

Laat wat van je horen

*